
مواد لازم خورش لوبیا سبز
- گوشت قیمه شده:500 گرم
- لوبیا سبز:600 گرم
- گوجه فرنگی ریز:(گوجه فرنگی درشت 4 عدد) 15 الی 20 عدد
- لیمو عمانی:3 عدد
- آرد:1 قاشق
- پیاز سرخ شده بدون روغن:2 قاشق غذا خوری
- روغن مخصوص سرخ کردن
- نمک و زرد چوبه:به میزان لازم
- زعفران دم کرده:به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی:1 الی 5/1 قاشق
- پیاز درشت رنده شده:1 عدد
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
داخل قابلمه ای گوشت و پیاز رنده شده را به همراه لوبیای خرد شده و مقداری نمک و زردچوبه با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
آرد را با کمی روغن تفت دهید و بعد به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شوند. سپس به خورش اضافه کنید. لیمو عمانی را هم خرد کنید و تخم وسط آن را در بیاورید و آنرا در خورشت بریزید.
گوجه فرنگی ها را پوست کنید و تخم وسط آن را در بیاورید و به اندازه بند انگشت خرد کنید و به همراه پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی و مقداری زعفران در خورش بریزید.
5 دقیقه حرارت برای پختن گوجه فرنگی کافیست چون نباید زیاد پخته و له شود. بعد از اینکه خورش چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید .
نکته:
_ اگر گوجه فرنگی های تهیه شده ریز بود میتوانید درسته در خورش بریزید.
نکات تکمیلی در مورد خورش لوبیا سبز
خورش لوبیا سبز جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
خورش لوبیا سبز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .