
مواد لازم خورش سیب وآلبالو
- گوشت خورشی (گوسفند یا گوساله):200 گرم
- آلبالوی هسته گرفته:250 گرم
- سیب درختی ترش (متوسط):1 عدد
- پیاز:1 عدد
- آب لیمو ترش:1 قاشق غذا خوری
- شکر:1 قاشق غذا خوری
- زعفران: ¼ قاشق غذا خوری
- روغن: به مقدار کافی
- زردچوبه:به مقدار کافی
- لپه: بسته به دلخواه 100 گرم
- نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه خورش سیب وآلبالو
لپه را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس دهید و بعد نیم پز کنید.
قابلمه ای مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.
در حین تفت پیاز ، مقداری زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا بوی خامی زرد چوبه گرفته شود.
بعد به پیاز تفت داده شده گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد از تفت گوشت ، مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا بجوش بیاید و گوشت بپزد. در کنار پخت گوشت ، لپه نیم پز شده را هم به آن اضافه کنید.
در این فاصله آلبالو ها را در کمی روغن تفت دهید .
بعد سیب ها را پوست بگیرید و به صورت درشت خرد کنید ، سپس در روغن تفت دهید.
بعد هر دو را به همراه نمک ، فلفل و مقداری زعفران در خورشت بریزید تا به همراه گوشت و لپه بپزند.
بعد از اینکه خورشت پخت و جا افتاد کمی قبل از برداشتن به آن آبلیمو و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا چند جوش بخورد.
خورشت آماده شده را از روی حرارت بردارید و به همراه برنج در وعده شام یا نهار سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش سیب وآلبالو
خورش سیب وآلبالو جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش سیب وآلبالو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .