
یک خورش کرمانشاهی معروف و خوشمزه که در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
موادلازم خورش خلال کرمانشاه:
- گوشت گوساله:1 کیلو گرم
- خلال: 500 گرم
- زرشک سیاه:500 گرم
- لیمو عمانی: 1 بسته
طرزتهیه خورش خلال کرمانشاه :
این خورش مانند خورشت قیمه سیب زمینی میباشد .
در این خورش گوشت را به صورت مربع های ریز خرد کرده به طوری که از خورشت قیمه کمی کوچکتر باشد.
بجای لپه و سیب زمینی هم از خلال بادام و زرشک استفاده کنید.
لیمو عمانی ها را هم از وسط نصف کنید و هسته ی آن را بیرون بیاورید.
همچنین نباید بیشتر از نیم ساعت در خورشت بجوشد زیرا غذا را تلخ میکند.
نکات تکمیلی در مورد خورش خلال کرمانشاه
خورش خلال کرمانشاه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش خلال کرمانشاه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .