
مواد لازم برای خورش آلبالو
طرز تهیه خورش آلبالو
آلبالوها را داخل قابلمه ای بریزید و شکر را روی آن بپاشید.
سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. بعد از یکی دو جوش ، که آلبالوها کمی شیرین شدند ، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت چرخ کرده و کمی نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید.بعد به مایه گوشت سبزهای معطر خرد شده را اضافه کنید و همچنان ورز دهید.
سپس از مواد به اندازه یک فندق بردارید و در کف دست قلقلی کنید.بعد کوفته قلقلی ها را در روغن سرخ کنید.لواشک را هم با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا حل شود.
بعد آن را چند بار از صافی رد کنید تا همه تکه های لواشک حل شود و به صورت سس در بیاید.سپس سس را به کوفته های در حال سرخ شدن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.
آلبالو ها را هم از صافی رد کنید و آب آن را به خورش اضافه کنید و خود آلبالو ها را با مقداری کره تفت دهید و بعد به بقیه مواد اضافه کنید.
بعد از 10 دقیقه جوشیدن خورشت ، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با خلال پسته تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش آلبالو
خورش آلبالو جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش آلبالو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .