
مواد لازم برای سوفله شکلات
- کره :1 ق غ برای ظرف ها
- شکر:یک سوم فنجان + مقداری برای ظرف ها
- تخم مرغ :3 عدد
- شکلات ذوب شده :60 گرم
- نمک:1 پینچ
- کرم تار تار :یک چهارم ق چ
طرز تهیه سوفله شکلات
ابتدا سه عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده ها را در کاسه ای بزرگ بریزید، سپس شکر را افزوده و با هم زن برقی خوب بزنید تا کشدار و غلیظ شود.
در این مرحله شکلات ذوب شده را اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سفیده های تخم مرغ را در کاسه دیگری بریزید و کرم تارتار و نمک را اضافه نمایید و با هم زن برقی خوب مخلوط کنید تا فرم بگیرد.
در ادامه یک قاشق شکر افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد سفید و درخشان شود.
سپس مواد را به مخلوط زرده اضافه نموده و به آرامی با یک لیسک هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
قالب ها را با کره چرب نموده و شکر بپاشید، مواد را داخل قالب ها بریزید و برای 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد سوفله شکلات
سوفله شکلات جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سوفله شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .