
طرز تهیه “ته چین گوشت و سیب زمینی”
کد مطلب : 13725تعداد نظرات : 2 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
“ته چین گوشت و سیب زمینی” یک ته چین فوق العاده خوشمزه است که در مدت زمان تقریبا کوتاهی آماده می شود و در شهرهای مرکزی کشور این نوع ته چین جزو پرطرفدارترین غذاهاست.
مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت :
طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی :
برنج را بشویید و با 5 پیمانه آب و 4 قاشق چایخوری نمک به مدت 3 تا 4 ساعت خیس دهید.
گوشت را به صورت ورقه های نازک ببرید و روی آن کمی نمک بپاشید.
سیب زمینی ها را هم بعد از پوست کندن به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتی متری برش بزنید و نمک به آن اضافه کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار ملایم دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، ورقه های سیب زمینی را با فاصله کف آن بچینید. روی سیب زمینی ها ورقه هاری گوشت نازک شده را بریزید و بگذارید تا بپزند.
سیب زمینی ها را هم بعد از پوست کندن به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتی متری برش بزنید و نمک به آن اضافه کنید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار ملایم دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، ورقه های سیب زمینی را با فاصله کف آن بچینید. روی سیب زمینی ها ورقه هاری گوشت نازک شده را بریزید و بگذارید تا بپزند.
برنج را هم جداگانه در قابلمه ای روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد. بعد در قابلمه را بردارید و تا کم کم آب آن تمام شود.
در آخر کره را به برنج اضافه کنید.
وقتی آب برنج تموم شد روی آن زعفران دم کرده بریزید و آن را به داخل قابلمه گوشت بریزید و صبر کنید تا برنج دم بکشد و گوشت و سیب زمینی هم برشته شوند.
نکات تکمیلی در مورد ته چین گوشت و سیب زمینی
ته چین گوشت و سیب زمینی جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
ته چین گوشت و سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .