
طرز تهیه “ته چین مرغ و قارچ”
مواد لازم برای ته چین مرغ و قارچ :
طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ
مرغ را با پیاز ، مقداری آب ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از پخت مرغ استخوان های ان را جدا کنید و آن را به تکه های کوچک خرد کنید.
زرشک را هم با کمی روغن تفت دهید و روی آن کمی شکر بریزی و به مرغ اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
زرده تخم مرغ را هم بزنید و با ماست و کمی زعفران و برنج آبکش شده مخلوط کنید و هم بزنید.
کف قابلمه ای مورد نظر روغن ریخته و بگذارید تا روغن داغ شود. بعد نیمی از مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید و رویش را صاف کنید.
بعد مرغ را روی برنج بریزید و مجددا بقیه برنج را روی مرغ بریزید و در ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا برنج بخار کند.
بعد شعله پخش کن را روی شعله گاز قرار دهید و حرارت را کم کنید و بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ و قارچ
ته چین مرغ و قارچ جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ته چین مرغ و قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .