
فوت و فن درست کردن یک “ته چین سیب زمینی” خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای ته چین سیب زمینی
- برنج :یک لیوان
- نخود فرنگی :یک استکان
- ماست :نصف لیوان (شیرین)
- گوشت :250 گرم
- هویج :یک استکان (نگینی شده)
- تخم مرغ :3 عدد
- زعفران:1 قاشق چایخوری (اختیاری)
- زیره سیاه:یک قاشق غذاخوری
- سیب زمینی :3 عدد (متوسط)
- نمک :به میزان لازم
- فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه ته چین سیب زمینی
در این میان تابه ای را روی حرارت قرار داده و گوشت را با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شده و کمی بپزد.
در ادامه زرده ها را در کاسه ای هم بزنید و با ماست، زعفران، نمک و فلفل مخلوط نمایید.
هویج را نگینی خرد کرده و با زیره ، نخود فرنگی و برنج آبکش شده مخلوط کنید، سپس مخلوط زرده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل حلقه های نازک برش بزنید و ته قابلمه را چرب کرده و سیب زمینی ها را کف آن بچینید.
نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه ریخته و گوشت سرخ شده را روی آن بریزید ، در آخر باقی مانده برنج را افزوده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا برنج دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد ته چین سیب زمینی
ته چین سیب زمینی جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
ته چین سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .