ترشی زنجبیل
ژاپنی‎ ها ترشی زنجبیل را مخصوص برای سوشی تهیه کرده‎اند اما آن را با غذاهای دیگر بسته به طبع خودتان می ‎توانید میل کنید. به آن ترشی سوشی یا زنجفیل سوشی نیز می ‎گویند.

مواد لازم ترشی زنجبیل

  • زنجفیل تازه:450 گرم
  • سرکه سفید:2 پیمانه
  • شکر دانه ریز:¾ پیمانه
  • نمک:1 قاشق غذاخوری

ترشی زنجبیل

طرز تهیه ترشی زنجبیل

ابتدا زنجبیل ها را تمیز بشوید و یک لایه نازک از پوستش را بگیرد و برجستگی های سیاه روی آ« را با چاقوی تیز بردارید تا کاملا سطح آن تمیز و یکدست شود.

سپس به اندازه دلخواه به صورت خیلی نازک با چاقو یا پوست کن ببرید.

روی زنجبیل ها نمک بریزید و در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و بگذارید تا یک ساعت در شیشه بماند.

بعد از یک ساعت زنجبیل ها را بیرون بیاورید و روی دستمال تمیزی بریزید.

 سرکه و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

سپس زنجبیل ها را به آن اضافه کنید تا به رنگ صورتی در بیاید.

زنجبیل ها را داخل شیشه آماده شده بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در آن را محکم ببندید و با سلفون روی در آن را بپوشانید تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند.

بعد از خنک شدن ترشی آن را داخل یخچال قرار دهید.

نکته:

گرچه طرز تهیه این ترشی آسان است اما 1 ساعت زمان استراحت برای زنجفیل‎هایی که نمک‎پاش کرده‎اید نیاز دارید.
برای 6 ماه ترشی زنجفیل را می ‎توانید در یخچال نگه دارید.

ترشی زنجبیل

نکات تکمیلی در مورد ترشی زنجبیل

ترشی زنجبیل جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
ترشی زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ترشی زنجبیل

529
این مطلب مفید بود ؟290
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ/ر
وبگردی