
دستور تهیه تخم مرغ پخته شده در سس گوجه بسیار لذیذ
مواد لازم برای تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
- تخم مرغ :4 عدد درشت
- سس گوجه فرنگی :1 پیمانه
- روغن زیتون :4 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و قرمز :به میزان لازم
مواد لازم برای سرو
- نان تست و یا برش باگت :4 برش
- سیر پوست کنده :1 حبه بزرگ
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
ابتدا فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
چهار عدد کاسۀ یک نفرۀ که مناسب فر باشد آماده کنید و سس گوجه فرنگی را داخل آن تقسیم کنید.
بعد هر تخم مرغ را داخل هر یک از این کاسه ها بشکنید، طوری که زردۀ آنها درسته بماند.
روی هر کدام مقداری روغن زیتون ریخته و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز بپاشید.
سپس کاسه ها را 8 الی 10 دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید تا سفیدۀ آنها سفت شود و زرده نرم بماند.
دو طرف نان ها را داخل فر داغ برشته کنید.حبۀ سیر را بر سر یک چنگال بزنید و روی سطح نان ها بمالید.
کمی روغن زیتون هم روی نان ها بریزید و به همراه تخم مرغ سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد تخم مرغ پخته شده
تخم مرغ پخته شده جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
تخم مرغ پخته شده را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .