
طرز تهیه سریع و آسان “بلوندی با شکلات” فندقی
مواد لازم بلوندی با شکلات فندقی
پخت کیک بلوندی با شکلات فندقی
طرز تهیه بلوندی با شکلات فندقی
ابتدا مغز فندق ها را بیرون آورده و پوست آن ها را تا جایی که میشود بگیرید و سپس خرد نمایید. 4 قاشق کره را در تابه ای بریزید و اجازه دهید تا آب شود.
سپس از روی حرارت برداشته و با شکر و وانیل مخلوط نمایید، در ادامه دو عدد تخم مرغ درشت را داخل مواد بشکنید و بخوبی مخلوط نمایید تا یکدست شود.
در مرحله بعد آرد، نمک و بکینگ پودر را ترکیب کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و هر بار مخلوط نمایید تا خمیر یکدست شود.
در نهایت فندق خرد شده را بریزید و شکلات صبحانه را اضافه نمایید و مواد را تا جایی که کاملا یکدست شود هم بزنید.
یک ظرف پیرکس را با کاغذ روغنی بپوشانید و با مقداری کره چرب نمایید و خمیر را بریزید ، قالب را در فر قرار داده و بلوندی را برای 25 دقیقه با دمای 175 درجه بپزید.
بعد از اینکه بلوندی پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا بخوبی خنک شود سپس آن را برش زده و برای تزیین روی آن مقداری کره بادام زمینی و فندق خرد شده بریزید.
بلوندی با شکلات فندقی
نکات تکمیلی در مورد بلوندی با شکلات
بلوندی با شکلات جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
بلوندی با شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .