
مواد لازم برای بلدرچین با سس انار و زرد آلو
- بلدر چین :5 تا 6 عدد
- پودر گردو:یک لیوان
- گشنیز خرد شده :نصف لیوان
- رب انار :2 قاشق غذا خوری
- زرشک :2 قاشق غذا خوری
- زعفران آب کرده:2 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل :به اندازه لازم
- سویا سس:2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
- نمک و آبلیمو :به میزان لازم
مواد لازم برای سس
- رب انار :نصف لیوان
- زردآلو:10 عدد
- شکر:50 گرم
- آب لیمو :2 قاشق غذا خوری
- آب :یک لیوان
- نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه بلدرچین با سس انار و زرد آلو
ابتدا محتویات داخل شکم بلدرچین ها را خارج کرده و آن ها را بخوبی بشویید و داخل یک آبکش قرار دهید تا آبشان خشک شود.
در این فاصله سس را به این شکل درست کنید:
زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آن ها را جدا کنید و در یک قابلمه بریزید. در ادامه آب و شکر را افزوده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا زردآلوها کاملا بپزد.
در همین حین سس سویا، زعفران و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و همه جای بلدرچین ها را با این مواد ماساژ دهید تا کاملا آغشته شود.
در مرحله بعد گردو و گشنیز خرد شده را با رب انار، نمک و فلفل مخلوط کرده و داخل شکم بلدرچین ها را با این مواد پر کنید و در شکم بلدرچین ها را با نخ بدوزید.
حالا سراغ زرد آلو ها بروید و با یک چنگال آن را کمی له کرده و رب انار، نمک، فلفل و آب لیمو را اضافه نموده و اجازه دهید سس غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید.
بلدرچین ها را در سینی فر و یا قالب مورد نظر بچینید و سس را روی آن ها بریزید، در آخر روغن زیتون را روی بلدرچین ها ریخته و روی آن را با یک لایه فویل بپوشانید.
روی فویل چند سوراخ ایجاد کرده و قالب را برای یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بلدرچین ها بپزد.
نکات تکمیلی در مورد بلدرچین
بلدرچین جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بلدرچین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .