
بهترین و آسانترین شیوه پخت کیک “براونی نعنایی”
مواد لازم برای براونی نعنایی
- شکلات رنده شده :115 گرم
- کره مکعبی خرد شده :سه چهارم فنجان
- تخم مرغ بزرگ :3 عدد
- عصاره وانیل :1 ق چ
- عصاره نعنا :یک چهارم ق چ
- نمک :یک چهارم ق چ
- آرد:1 فنجان
- کوکی نعنایی :10 عدد
طرز تهیه براونی نعنایی
ابتدا شکلات را رنده کرده و و کره را خرد نمایید ، سپس در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ذوب شود.
در ادامه تخم مرغ ، شیر ، نمک ، عصاره وانیل و عصاره نعنا را اضافه نموده و مواد را مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شود.
سینی فر را چرب کرده و نیمی از مخلوط شکلات را داخل آن بریزید و پخش کنید، سپس کوکی های نعنایی را روی آن بچینید و باقی مواد را روی آن بریزید.
سینی را برای نیم ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
بعد از نیم ساعت سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس براونی هار ا برش زده و در ظرف پذیرایی بچینید.
نکات تکمیلی در مورد براونی نعنایی
براونی نعنایی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
براونی نعنایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


بهترین روش پخت “کاپ کیک پسته ای” در منزل
پخت کیک “براونی مغز دار” با انواع مغز های مقوی و خوشمزه
مراحل آموزش پخت بهترین “کیک ایتالیایی”
بهترین روش پخت “نان فطیر” محلی در خانه
بهترین و سالم ترین جنس قابلمه برای پخت غذا
بهترین روش پخت برای درست کردن “پاستای بروکلی” در خانه
نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم
سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم