بادمجان سوخاری

طرز تهیه “بادمجان سوخاری” ترد و خوشمزه

کد مطلب : 19561تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 1 دقیقه
“بادمجان سوخاری” یک پیش غذای سوخاری گیاهی می باشد که دستور تهیه این پیش غذای خوشمزه را در نمناک بیاموزید.

مواد لازم برای بادمجان سوخاری

  • بادمجان :2 عدد
  • تخم مرغ :یک عدد
  • آب یا شیر:یک قاشق غذاخوری
  • آرد:به میزان لازم
  • نمک، فلفل و روغن :به میزان کافی
بادمجان سوخاری
درست کردن بادمجان سوخاری

طرز تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان ها را پس از شستن و پوست گرفتن به صورت حلقه حلقه برش بزنید. مقداری نمک روی آن پاشیده و بگذارید تا یک ساعت بماند.
پس از یک ساعت مجددا بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید و بعد داخل آبکشی بریزید تا آب آن برود. در ظرفی تخم مرغ را به همراه مقداری نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر مخلوط کنید.
آرد را در ظرفی بریزید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داغ آن بریزید تا گرم شود.
سپس حلقه های بادمجان را در ابتدا در مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد در آرد بغلتانید و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید.
 
پخت بادمجان سوخاری

 بادمجان سوخاری گیاهی

 

نکات تکمیلی در مورد بادمجان سوخاری

بادمجان سوخاری جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
بادمجان سوخاری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بادمجان سوخاری ، طرز تهیه بادمجان سوخاری

4.777
این مطلب مفید بود ؟734
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
برچسب :
1 نظر به ثبت رسیده است
احمدی1396-05-01
خوبه خیلی هم اقتصادی
412
وبگردی