
مواد لازم اِنچیلادای چند لایهٔ نیومکزیکو
طرز تهیه اِنچیلادای چند لایهٔ نیومکزیکو
ابتدا پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود ، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید..در ادامه نمک و فلفل را اندازه کرده و مخلوط را به ظرف دیگری منتقل نمایید.
آرد را داخل آب گوشت تابه گوشت بریزید و کمی تفت دهید.فلفل قرمز را هم بریزید و 3 فنجان آب بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد بجوشد و غلیظ شود.در مرحله بعد ترتیلا ها را داخل سس بریزید و اجازه دهید چند جوش بخورد.
یک لایه از ترتیلا های پخته شده را در ظرف موردنظر بچینید و روی آن را با لایه ای از گوشت و پنیر پر کنید.لایه بعدی را با ترتیلا پوشانده و در آخر گوشت و پنیر بریزید و این کار را تا آخرین مقدار مواد انجام دهید.
آخرین لایه را با ترتیلا پر کرده و روی آن را با سس گوجه بپوشانید و نهایتا کمی پنیر و کاهوی خرد شده روی آن بریزید.در صورت تمایل میتوانید به جای کاهو پیازچه خرد شده بریزید.
نکات تکمیلی در مورد اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو
اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .