
مواد لازم برای آش اسفناج :
طرز تهیه آش اسفناج :
لپه را از 2 - 3 ساعت قبل در آب سرد خیس دهید . اسفناج ها را هم تمیز کنید و خوب بشویید و بعد خرد کنید.
سویا را هم به مدت یک ربع در آب ولرم خیس دهید و بعد به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
آرد برنج را با مقداری آب سرد حل کنید و از صافی رد کنید تا آبش زلال شود.
داخل قابلمه ای مناسب 6 پیمانه آب بریزید و و روی حرارت قرار دهید . مخلوط صاف شده آرد برنج و آب را به قابلمه آب اضافه کنید و مرتب آب در حال جوش را هم بزنید تا آرد داخل آن گلوله نشود.
سپس لپه خیس داده شده را به همراه اسفناج خرد شده و مقداری کره به داخل قابلمه اضافه کنید.همین طور که آش در حال پخت است .
پیاز ها را در مقداری روغن سرخ کنید و مقداری زرد چوبه هم به آن اضافه کنید و تفت دهید.سپس نصف پیاز ها را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا آش به آرامی بپزد و جا بیفتد.
در این فاصله کوفته ریزه های تهیه شده از سویا را آماده کنید. بعد از اینکه سویا را جوشانیدید درصا فی بر یزید تا آب اضافه آن گرفته شود.و یا با فشار دادن در بین دو کف دست آب آن را سریعتر بگیرید.
سپس آن را با یک عددپیاز رنده شده ،آرد لپه ، نمک و ادویه های دیگر مخلوط کنید و خوب ورز دهید. مواد را به صورت کوفته های ریز در بیاورید و در روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه آش پخته شد ، هنگام سرو به آن آبغوره اضافه کنید و با کوفته ریزه و پیاز داغ تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش اسفناج
آش اسفناج جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
آش اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .