
روشی متفاوت از طرز تهیه “میرزا قاسمی با مرغ”
مواد لازم برای میرزاقاسمی با مرغ :
- بادنجان کبابی :یک کاسه ماست خوری
- ران مرغ :یک عدد
- پیازخرد شده :یک عدد متوسط
- سیر :نصف عدد
- تخم مرغ :چهار عدد
- روغن :یک فنجان
- رب گوجه فرنگی :دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه میرزاقاسمی با مرغ
یک عدد ران مرغ را با مقداری آب ، یک عدد پیاز ، و نمک و فلفل و زردچوبه ، بپزید . بعد پوست آن را جدا کنید و مرغ را خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک فنجان روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود. به پیاز تفت داده شده رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
نصف سیر را رنده کنید و به رب تفت داده شده اضافه کنید. دو قاشق از مایه گوجه را بردارید و سپس بادمجان های کبابی شده و ساطوری شده را به بقیه مایه گوجه اضافه کنید و هم بزنید .
تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.تا میرزاقاسمی شما آماده شود.
دو قاشق مایه گوشتی را که کنار گذاشته بودید با مرغ خرد شده مخلوط کنید . میرزاقاسمی را در ظرف بکشید و مرغ را روی آن بریزید و غذا را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی با مرغ
میرزا قاسمی با مرغ جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .