میرزا قاسمی با مرغ
میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران می باشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد .این بار طرز تهیه ی متفاوتی از “میرزا قاسمی با مرغ” را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای میرزاقاسمی با مرغ :

  • بادنجان کبابی :یک کاسه ماست خوری
  • ران مرغ :یک عدد
  • پیازخرد شده :یک عدد متوسط
  • سیر :نصف عدد
  • تخم مرغ :چهار عدد
  • روغن :یک فنجان
  • رب گوجه فرنگی :دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم  
میرزا قاسمی با مرغ   

طرز تهیه میرزاقاسمی با مرغ

یک عدد ران مرغ را با مقداری آب ، یک عدد پیاز ، و نمک و فلفل و زردچوبه ، بپزید . بعد پوست آن را جدا کنید و مرغ را خرد کنید.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و یک فنجان روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود.

بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود. به پیاز تفت داده شده رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

نصف سیر را رنده کنید و به رب تفت داده شده اضافه کنید. دو قاشق از مایه گوجه را بردارید و سپس بادمجان های کبابی شده و ساطوری شده را به بقیه مایه گوجه اضافه کنید و هم بزنید .

تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.تا میرزاقاسمی شما آماده شود.

دو قاشق مایه گوشتی را که کنار گذاشته بودید با مرغ خرد شده مخلوط کنید . میرزاقاسمی را در ظرف بکشید و مرغ را روی آن بریزید و غذا را سرو کنید.

میرزا قاسمی با مرغ

نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی با مرغ

میرزا قاسمی با مرغ جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

میرزا قاسمی با مرغ ، طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ

4.866
این مطلب مفید بود ؟633
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
وبگردی