
مواد لازم برای ته چین میگو
طرز تهیه ته چین میگو
ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس نمک، فلفل ، زردچوبه و آبلیمو را افزوده و میگوها را هم بریزید.
بعد از اینکه میگوها چندجوش خورد و جمع شد قابلمه را از روی حرارت برداشته و در یک آبکش خالی کنید.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز و سیر را با مقداری روغن سرخ کنید.
در ادامه گشنیز و فلفل دلمه ای خرد شده را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید.
در مرحله بعد میگو را افزوده و ادویه ها را هم بریزید ، در آخر آبلیمو و لیمو عمانی را افزوده و از روی حرارت بردارید.
در فاصله ای که مشغول درست کردن سس و میگو هستید برنج را در آب جوش بریزید و طبق دستور آن را آبکش کنید.
قابلمه مورد نظر را چرب کرده و تکه ای نان به عنوان ته دیگ قرار دهید و نیمی از برنج را بریزید، مخلوط میگو را روی برنج ریخته و باقی مانده برنج را اضافه کرده و بگذارید دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد ته چین میگو
ته چین میگو جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ته چین میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .